На 18-ти март 2023г. в София  ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща

...
На 18-ти март 2023г. в София  ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща
Коментари Харесай

Безплатни консултации за всички деца с ортопедични заболявания с доц. д-р Кубилай Бенг на 18-ти март 2023 г. в София

На 18-ти март 2023г. в София   ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ посреща детския ортопед от международна класа- Доц. доктор Кубилай Бенг. Авторитетният ортопед от болница „ Медикъл парк “, Истанбул ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на деца със болести на опорно-двигателния уред, които имат потребност от второ здравно мнение и интерес към опциите за лекуване в чужбина на своето заболяване.

Желаещите родители, да получат второ мнение от експерта, с цел да си подсигуряват, че вземат най-хубавото решение за здравето на тяхното дете, могат да се обадят на телефона на здравния център +359 879 977 402 или +359 879 977 401 и да си запишат час.

Доц. доктор Кубилай Бенг приключва в  Trakya University Faculty of Medicine, практикува като доктор в  „ Rize/Çayeli Sefalı Village Health Center “. След това става клиничен помощник в Taksim E.A.H. And Tram. Практикува в „ Private Üsküdar Anadolu Hospital Orthopedics and Trauma “. Получава степента „ доцент “ и от 2021 г.  до през днешния ден практикува в Bahçeşehir University Hospital „ Medical Park Göztepe “.

Клиничните сфери на интерес на доцент доктор Кубилай Бенг включват:
Детска ортопедична хирургияЦеребрална парализаУлтразвук на тазобедрените ставиДетски спортни травмиДисплазия на тазобедрената става в развитиетоВродени деформации на стъпалотоСпина бифидаПедиатрична травматологична хирургия
Доц. доктор Кубилай Бенг има над 30 документа в областта на детската травматология и педиатричната хирургия. Участва в разнообразни клинични изследвания и има голям брой изявления в областта на детската ортопедия и травматология.

 

Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с доцент доктор Кубилай Бенг ?
Специалистът има опит и може да даде за Вашето дете различно пояснение за здравословните му проблемиСпециалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.Специалистът може да предложи лекуване, когато за болестта на Вашето дете е установено, че няма таковаСпециалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на болестта на Вашето дете.Специалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лечениетоСпециалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на болестта на Вашето дете.
 

Родителите на всички деца с ортопедични болести, които желаят да получат експертното здравно мнение на доцент доктор Кубилай Бенг на 18-ти март 2023 година в София , би трябвало да си запишат час авансово на:
телефон: +359 879 977 402 или +359 879 977 401 да заявят стремежи от тях час онлайн на  .
 

На място пациентите би трябвало да дават медицинските документи и проучвания, които са им направени досега. По време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР